Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g kapusty włoskiej, bez twardych łodyg, pokrojonej na 4-5 cm kawałki
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 1000 g wody
- 1 - 2 łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 60 g kiełbasy chorizo, pikantnej, pokrojonej w plastry
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 586.4 kJ / 140.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 728 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokańska zupa z ciecierzycy
40 min
Toskańska zupa fasolowa
50min
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40 min
Zupa minestrone
45 min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 min
Solanka z mięsem
2h
Groszek z jajkiem
1h
Zupa cytrynowa z jajkiem (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Zupa pomidorowa z ciecierzycą i kaftami
45 min
Gulasz ziemniaczany
1h 10min
Zupa z soczewicy z kiełbasą
8h 10min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min