
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g kapusty włoskiej bez twardych łodyg, pokrojonej na 4-5 cm kawałki
- 300 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
- 200 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 1000 g wody
- 1 - 2 łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l) pokruszona - 60 g kiełbasy chorizo pikantnej, pokrojonej w plastry
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 140.2 kcal / 586.4 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 728 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaskońska zupa garbure z tofu
50 λεπτ.
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1ωρ. 10 λεπτ.
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50 λεπτ.
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40 λεπτ.
Zupa fasolowa z pulpecikami
50 λεπτ.
Bob czorba
13ωρ. 15 λεπτ.
Zupa z soczewicy z kiełbasą
8ωρ. 10 λεπτ.
Gulasz ziemniaczany
1ωρ. 10 λεπτ.
Góralska czosnianka z pulpecikami
1ωρ. 35 λεπτ.
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 λεπτ.
Minestrone z kurczakiem
50 λεπτ.
Solanka z mięsem
2ωρ.