Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polvo
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 100 g azeite
- 1000 g polvo descongelado
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 100 g água
- 1 c. chá de sal
Risoto
- 50 g queijo parmesão
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 50 g manteiga
- 100 g grelos cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- 100 g vinho branco
- 750 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 320 g arroz p/ risoto
- 50 g queijo mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3869 kJ / 926 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1 Std. 30 Min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Risoto de bacalhau
50 min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35min
Risoto de polvo
1 Std. 10 Min
Arroz de polvo com amêijoas
3 Std. 20 Min
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Lulas com cuscuz e espinafres
50 min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 Std.
Lasanha de curgete e bacalhau
1h
Arroz de polvo à espanhola
1 Std. 30 Min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min