Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di pasta
50 Min
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45 Min
Riso con pollo e verdure
30min
Pollo con purea di patate
1 Std. 15 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Rollè di tacchino
50 Min
Frittata di zucchine
40min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení