Scaloppine ai funghi

Scaloppine ai funghi

2.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 - 60 g di farina
  • 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
  • 200 g di funghi champignon freschi a fette
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di vino bianco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 34.1 g
Kalorie 1298 kJ / 310.2 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 8.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...