Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmigiana di melanzane
2sa
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Panna cotta
6sa 30 dk
Polpettone di carne ai funghi
1sa 30 dk
Polpette al sugo
45 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1sa
Spezzatino alla zurighese
50 min