Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti al burro
50min
Purè di patate
45 min
Pangrattato
10min
Involtini di vitello
35min
Biscotti al burro
50min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Piselli con prosciutto
30 min
Petto di pollo e zucchine
50min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Žádné hodnocení
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min