Garlic and Olive Conchiglie
TM6 TM5

Garlic and Olive Conchiglie

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 4 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
  • water, for cooking pasta
  • 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
  • 320 g dried conchiglie pasta, dried
  • fine sea salt, to taste
  • ½ tsp white wine vinegar, or to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, finely grated zest only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2372.5 kJ / 567.1 kcal
Protein
15.2 g
Sacharidy
74.9 g
Tuk
23.4 g
Nasycený tuk
8.5 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
898.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty