Garlic and Olive Conchiglie

Garlic and Olive Conchiglie

4.3 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
    150 g
  • water for cooking pasta
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    120 g
  • dried conchiglie pasta dried
    320 g
  • fine sea salt to taste
  • white wine vinegar or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
  • lemon finely grated zest only
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 898.5 mg
Protein 15.2 g
Kalorie 2372.5 kJ / 567.1 kcal
Tuk 23.4 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 74.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...