Garlic and Olive Conchiglie

Garlic and Olive Conchiglie

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 25min
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
    150 g
  • water for cooking pasta
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    120 g
  • dried conchiglie pasta dried
    320 g
  • fine sea salt to taste
  • white wine vinegar or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
  • lemon finely grated zest only
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 567.1 kcal / 2372.5 kJ
Protein 15.2 g
Tuk 23.4 g
Sacharidy 74.9 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sodík 898.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...