Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
- water, for cooking pasta
- 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 320 g dried conchiglie pasta, dried
- fine sea salt, to taste
- ½ tsp white wine vinegar, or to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, finely grated zest only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2372.5 kJ / 567.1 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 74.9 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 898.5 mg
Alternativní recepty
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 Min
Oreo® Ice Cream
8 Std. 30 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 Std. 20 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min