Zařízení & příslušenství
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
30 g
Kalorie
3281 kJ /
781 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
20 g
Sacharidy
96 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mexican Quinoa Salad
30min.
Kale Pesto Pasta Salad
50min.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min.
Fish Tacos
45min.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min.
Orzo with Salmon and Spinach
40min.
Smoky Couscous Salad
20min.
Green Goddess Quinoa Salad
40min.