Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3281 kJ / 781 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 20 g
Alternativní recepty
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Smoky Couscous Salad
20min
Mexican Quinoa Salad
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min