
Zařízení & příslušenství
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Příprava 15min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
781 kcal /
3281 kJ
Protein
30 g
Tuk
25 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
20 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Cooking
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko