Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3281 kJ / 781 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 20 g
Alternativní recepty
Halloumi Salad
20 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Mediterranean Salad
25 min
Smoky Couscous Salad
20 min