Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Cheddar cheese, diced (1-2 cm)
- fresh coriander (approx. 10 g)
- 2 aubergines, large (approx. 800 g)
- 20 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, to taste
- 275 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 120 g quinoa, rinsed
- 100 g tinned kidney beans, drained
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 16.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.