Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10h
Tarte fechada de novilho
13h 30 min
Cheesecake arco-íris
Žádné hodnocení
Sopa de noodles Tom Yum
Žádné hodnocení
Salada japonesa de caranguejo fingido (salada kani) - TM5
15 Min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30min
Fricassé de camarão-tigre
35min
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30min
Frango com vinho e molho de romã
1 Std.
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40min