Rolo de borrego recheado e ervilhas
TM5 TM31 TM6

Rolo de borrego recheado e ervilhas

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
  • 3 c. chá de sal
  • Pimenta q.b.
  • 2 folhas de salva fresca
  • 20 g coentros
  • 20 g salsa
  • 20 g hortelã, só as folhas
  • 6 dentes de alho
  • 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
  • 2 limões
  • 90 g chalota
  • 1000 g ervilhas
  • 50 g vinho branco
  • 200 g queijo mascarpone
  • 20 g mostarda

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2208 kJ / 528 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
13 g
Tuk
33 g
Vláknina
7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty