Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de carnes frias com molho de tomate fresco
4sa 10 dk
Abacates recheados com camarão e molho cocktail
25min
Tarte de chocolate e praliné
1h 15min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45min
Piza rápida de figo e presunto
50min
Sopa fria de melão com presunto
10 min
Chili de carne com abóbora e bolo de milho
55min
Vichyssoise de agrião
35min
Creme de tomate
40min
Wraps de frango com molho de amendoim picante
45min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30min
Sopa fria de tomate e pêssego
40min