Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá vegetariana de curgete espiralizada - TM5
Pas d’évaluation
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40 Min
Creme de tomate
40 Min
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3 Std. 30 Min
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Rolos de peito de peru com recheio de queijo
40 Min
Fajitas de frango com cogumelos - TM6
1 Std.
Vichyssoise de agrião
35 Min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3 Std. 30 Min
Pudim de peixe com molho de tomate
3 Std.
Lulas no forno
1 Std. 10 Min
Sopa de tomate com manjericão
35 Min