Zařízení & příslušenství
Ossobuco
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen
Suroviny
-
Kalbshaxe (1000-1200 g)1
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Olivenöl40 g
-
Tomaten (350 g), geviertelt3
-
Staudensellerie in mundgerechten Stücken50 g
-
Möhren in mundgerechten Stücken100 g
-
Wasser140 g
-
Weißwein100 g
-
1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz nach Geschmack½ - 1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Speisestärke25 g
-
Tomatenmark50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
39 g
Kalorie
1608 kJ /
385 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Viva l'Italia
75 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Coq au vin
2 godz.
Ossobuco
3 godz. 40 min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Coq au vin
2 godz.
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 godz. 15 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 godz. 40 min