Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Coq au vin
2h
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 Std. 20 Min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 Std. 30 Min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Kalbfleisch-Stifado
5u. 35min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min