Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 500 g de almejas frescas
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín
- 4 lomos de bacalao al punto de sal
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2591 kJ / 620 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 47.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 618.6 mg
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1 Std.
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza al cava
1 Std.
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza a la koskera
45min
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min