Bacalao con gambones y almejas

Bacalao con gambones y almejas

4.7 393 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 8 gambones crudos enteros
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de agua
  • 500 g de almejas frescas
  • 50 g de cebolla
  • 150 g de calabacín
  • 4 lomos de bacalao al punto de sal
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 50 g de leche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 618.6 mg
Protein 43.1 g
Kalorie 2591 kJ / 620 kcal
Tuk 47.2 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 5.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...