Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
-
200
g de gambas frescas enteras sin pelar
nebo 200 g de gambones crudos enteros - 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
- 50 g de brandy
- 1000 g de agua
Sofrito y fideuá
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 600 g de sepia
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 4 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 2 cucharaditas de sal
- 4 sobres de tinta de calamar congelada
- 500 g de fideos de fideuá
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1007 mg
Alternativní recepty
Arroz con pulpo
45 Min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Arroz con calamares en su tinta
30 Min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min