Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g yoghurt, natuur
- 800 g volle melk
- 40 g suiker (volitelně)
- 250 g water
-
1
afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)
nebo 30 g vers geperst citroensap (1/2 citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min
Gewone yoghurt
14 Std.
Speculoospasta
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Yoghurt met kokosnoot
12sa 15 dk
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Yoghurt met chocolade
12小时 25 分钟
Aardbeienjam
1h 5min
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min