Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quadrucci
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
Sugo di seppie e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppie pulite, a listarelle
- 70 g di pisellini surgelati
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1390 kJ / 332 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Baccalà, patate e funghi
45min
Seppie con i piselli
40min
Risotto al nero di calamari
40min
Trofie al sugo di pesce
1h
Coniglio ai funghi
1h 10min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Baccalá alle olive
25min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Riso con polpo
1h 10min
Polpetti all'inferno
40min