Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori pelati
- 5 g di sale
- 750 g di scampi freschi, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2168.3 kJ / 518.3 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 37.7 g
- Nasycený tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 5 mg
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Insalata di calamari al limone
35min
Cozze al vino bianco
40min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Pepata di cozze
55min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Gamberi al balsamico
30min
Pasta risottata alle vongole
1h