Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 500 g Kalbfleisch, sehnenfrei, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Rotwein, süß (z. B. Mavrodaphne), siehe Tipp
- 80 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 gestr. TL Oregano
- 1 Msp. Zimt
- 2 Prisen Nelken, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 4 - 5 Schalotten, halbiert
- 1 EL Speisestärke (5 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 754 mg
Alternativní recepty
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Irischer Lammeintopf
3 godz. 30 min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Hähnchen-Tajine
4h
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1h
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16 Std. 50 Min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2sa 45 dk
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Feijoada
16 godz.