Zařízení & příslušenství
辣味筍豆
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 55min.
1 完整食譜
Suroviny
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)300 克
-
去核酸梅乾3 個
-
醬油50 克
-
八角2 顆
-
水500 克
-
糖25 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段(3公分)20 - 30 克
-
鹽 (依個人口味調整)¼ - ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
111.3 g
Kalorie
5194.3 kJ /
1242.7 kcal
Tuk
47.2 g
Vláknina
45.2 g
Sacharidy
136.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
豆陣來吃飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan