Kompatibilní verze
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Empada
- 20 g salsa
- 200 g camarão c/ casca
- 300 g água
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 60 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g massa folhada
- 1 gema de ovo batida p/ pincelar
Molho italiano
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 50 g polpa de tomate
- 50 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de orégãos
- 50 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2299.8 kJ / 549.7 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 24.9 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 4462.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Folhados de frango
55 Min
Torta de bacalhau
2 godz. 15 min
Tarteletes de bacon e cogumelos
55 Min
Bacalhau espiritual
50 Min
Torta de bacalhau
1 Std.
Pudim de bacalhau
2 Std.
Rolo de bacalhau
2 Std.
Rolo de bacalhau com broa
50 Min
Empada de pato com alho francês
13 Std. 10 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50 Min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min
Bacalhau gratinado com camarão
50 Min