Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree

Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree

3.4 29 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Speck, gewürfelt durchwachsen
    150 g
  • Erdäpfel, mehlig ungeschält
    1300 g
  • Hendlbrustfilets, ohne Haut (je ca. 230-250 g)
    4
  • Wasser und etwas mehr für die Erdäpfel
    100 g
  • Senf
    60 g
  • Honig
    30 g
  • Weißweinessig nach Geschmack
    10 - 15 g
  • Salz
    2 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
    1 Zweiglein
  • Milch
    350 g
  • Butter
    20 g
  • Muskat, gemahlen
    1 Prise
  • Schlagobers
    25 g
  • Maisstärke nach gewünschter Sämigkeit
    ½ - 1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1723 mg
Protein 54 g
Kalorie 3344 kJ / 799 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...