Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- pangrattato q.b.
- burro q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di porri a listarelle (1 cm)
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Flan di carote
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Sformato di cardi
1h
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Mini bonet
2h
Bonèt
2h