Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kressenockerl
- 2 Päckchen Kresse
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Hartweizengrieß, fein
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Radieschensuppe und Fertigstellung
- 450 g Radieschen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 rote Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 30 g Butter, in Stücken
- 70 g Weißwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 450 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Apfel-Creme-Suppe
30min
Rucola Suppe
25min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min