Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di maggiorana, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pomodori secchi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 80 g di vino bianco secco
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo penne
- 100 g di formaggio di capra fresco a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2378.3 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 75.4 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min