Vichyssoise de aguacate con gambones

Vichyssoise de aguacate con gambones

4.3 40 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 12 gambones crudos enteros
  • 60 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco
  • 700 g de agua
  • 200 g de puerros (parte blanca) en rodajas de 1 cm
  • 250 g de patatas chascadas
  • 2 - 3 aguacates maduros (aprox. 400 g)
  • 50 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharadita de zumo de limón
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 327.3 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 1109 kJ / 265 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...