
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 gambones crudos enteros
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 200 g de puerros (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 250 g de patatas chascadas
- 2 - 3 aguacates maduros (aprox. 400 g)
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 265 kcal / 1109 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 327.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1hod. 20min
Gazpacho de albaricoques
1hod. 15min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de melón
15min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Crema de calabacín y aguacate
30min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de puerro con parmesano
45min