![Vichyssoise de aguacate con gambones Vichyssoise de aguacate con gambones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b20b16b3-df46-46a3-b376-d7e8b8022af3/Derivates/7994df3f-70bd-4d52-8fdb-942c500b864d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 gambones crudos enteros
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 200 g de puerros (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 250 g de patatas chascadas
- 2 - 3 aguacates maduros (aprox. 400 g)
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1109 kJ / 265 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 327.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Crema de gambones
45 min
Crema de hummus con mejillones
30 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1 Std.
Crema de marisco
40 min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min