Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 10 g extra virgin olive oil
-
400
g pork sausages, Italian (see tip), skins removed, broken up
nebo Toulouse sausages, skins removed, broken up -
2
tsp Italian seasoning (see tip)
nebo dried mixed herbs - ½ tsp dried chilli flakes (volitelně)
- 160 g dry white wine
- 3 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 180 g orzo
- 600 - 700 g boiling water (see tip)
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2231 kJ / 533 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1070 mg
Alternativní recepty
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min