Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
TM6 TM5

Tomato Risotto - Risotto al pomodoro

4.8 (1.1K hodnocení)

Suroviny

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 90 g shallots, halved
  • 40 g olive oil
  • 300 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
  • 200 g ripe tomatoes, diced (2 cm)
  • 60 g dry white wine
  • 500 g boiling water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 20 g tomato purée
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 40 g unsalted butter, diced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2384.5 kJ / 569.9 kcal
Protein
15.2 g
Sacharidy
67.4 g
Tuk
25.1 g
Nasycený tuk
10.8 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
602.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty