Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 19.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veelzijdige stevige soep
50 λεπτ.
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Chocolademousse met sinaasappel
2ωρ. 20 λεπτ.
Peren in rode wijn
3hod. 20min
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Asperge-langoustine terrine
10hod.
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Soja yoghurt
12h 15min
Gekruide kersenbrioche-krans
2ωρ. 20 λεπτ.
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min