Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 19.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Forelmousse
5 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Brak ocen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Vitello tonnato
13h