Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 50 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 1 Rumpsteak (200 g), in Streifen (4-5 cm)
- 1 Zweig Rosmarin
- 120 g Cherry-Tomaten
- 40 g Kapernäpfel, eingelegt, abgetropft
- 70 g Rucola
- 1 Avocado, reif
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Limettensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45 min
Spargelsalat
20min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1h
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min
Champignon-Rucola-Salat
30 min