Zařízení & příslušenství
Lentil moussaka
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut in halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Indian Vegetable Curry
50min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Lentil Moussaka
2hod. 20min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Indian vegetable curry
50min.
Mushroom pie
1hod. 40min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1hod. 25min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.