Lentil moussaka

Lentil moussaka

4.6 174 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions

Suroviny

  • red split lentils
    200 g
  • water
    500 g
  • Parmesan cheese cut in pieces
    120 g
  • aubergines
    400 g
  • olive oil
    50 g
  • onions cut in halves
    200 g
  • garlic cloves
    3
  • pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
    1
  • tomatoes, canned including juice
    400 g
  • red wine
    120 g
  • dried oregano
    1 tbsp
  • ground ginger
    1 tsp
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • butter plus extra for greasing
    40 g
  • milk
    500 g
  • flour
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21 g
Kalorie 1917 kJ / 458 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 7.3 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...