Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Knoblauch-Butter
- 1 EL frische Petersilienblätter
- ½ EL frische Thymianblättchen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Butter, weich
- ¼ TL Salz
Rindersteaks und Fertigstellung
- 1390 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 4 Rinderfiletsteaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ωρ. 30 λεπτ.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Lammhüften mit Speckbohnen
1ωρ. 30 λεπτ.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1ωρ. 30 λεπτ.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1ωρ. 30 λεπτ.