Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Weizenmehl, glatt
- 80 g Feinkristallzucker
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Milch
- 120 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Ausbacken
- 2 Prisen Salz
- 1 Bio-Orange
- 1 Bio-Zitrone
- 60 g Orangenlikör (z. B. Grand Marnier oder Cointreau)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1600 kJ / 382 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Salat Nicoise
40min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Pizza mit Fleischbällchen, scharfer roter Sauce, Scamorza und Paprika
3h 30min
Brioche
9h 30min
Karamellcreme (Flan)
5 godz. 30 min
Scharfe Truten-Kebabs
1 Std.
Eier in Dijonnaise
35 Min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1 Std. 25 Min
Ribisel-Pavlova
2h 50 min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2hod. 10min
Backfisch
40min