Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2h
Pappardelle al Ragù
4h
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4óra 30p
Bouillabaisse
1h 25min
Pulpo
2h
Sauce Béarnaise
15min
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1h
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min