
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Oktopus, frisch Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 120 g Karotten in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 248 kcal / 1039 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 595 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7h 30min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Gegrillter Fisch und Gemüse
1h 15min
Ossobuco sous-vide
13h
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min