Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caesar Salad mit Huhn
50min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9h 30min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Negroni
5 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40min