Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scallops & Pea Puree
20 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15h
Ossobuco sous-vide
13h
Bouillabaisse
1h 25min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Lachstatar auf Avocadomus
15min