
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hausgemachte BBQ-Sauce
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen halbiert
-
50
g Miso-Paste
nebo 50 g Sojabohnenpaste (Doenjang) -
20
g koreanische Chilipaste (Gochujang)
nebo 20 g Chilipaste - 20 g Honig
- 10 g Sesamöl, geröstet
Schweinefilet Sous-vide
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 4 Knoblauchzehen halbiert
- 10 g frischer Ingwer geschält, in Scheiben
-
50
g koreanische Chilipaste (Gochujang)
nebo 50 g Chilipaste - 20 g Honig
- 10 g Sojasauce
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 800 g Schweinefilet (Schweinslungenbraten) in 2 Stücke geschnitten (ca. 10-12 cm lang pro Stück)
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft (siehe Tipp)
- 2 EL Öl
- 1 EL Frühlingszwiebeln in dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- 3 TL Sesamsamen, geröstet
- 1 EL Frühlingszwiebeln in dünne Scheiben (ca. 2 mm)
- 1 Kopfsalat Blätter gewaschen und abgetropft
- 5 Knoblauchzehen in Scheiben (ca. 1-2 mm)
- 5 rote Chilischoten, frisch in Scheiben (ca. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 440 kcal / 1841 kJ
- Protein
- 50 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1hod. 5min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2hod. 10min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13hod. 10min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Ossobuco sous-vide
13hod.
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2hod. 25min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9hod.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Pappardelle al Ragù
4hod.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2hod. 30min