Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hausgemachte BBQ-Sauce
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
50
g Miso-Paste
nebo 50 g Sojabohnenpaste (Doenjang) -
20
g koreanische Chilipaste (Gochujang)
nebo 20 g Chilipaste - 20 g Honig
- 10 g Sesamöl, geröstet
Schweinefilet Sous-vide
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
-
50
g koreanische Chilipaste (Gochujang)
nebo 50 g Chilipaste - 20 g Honig
- 10 g Sojasauce
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 800 g Schweinefilet (Schweinslungenbraten), in 2 Stücke geschnitten (ca. 10-12 cm lang pro Stück)
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft (siehe Tipp)
- 2 EL Öl
- 1 EL Frühlingszwiebeln, in dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- 3 TL Sesamsamen, geröstet
- 1 EL Frühlingszwiebeln, in dünne Scheiben (ca. 2 mm)
- 1 Kopfsalat, Blätter gewaschen und abgetropft
- 5 Knoblauchzehen, in Scheiben (ca. 1-2 mm)
- 5 rote Chilischoten, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10 min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1u.
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min