Zařízení & příslušenství
雙筍炒豆皮
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油5 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
新鮮香菇 切條(約1公分)50 克
-
玉米筍 切段(約2公分)150 克
-
蘆筍 切段(約2公分)150 克
-
炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)50 克
-
素蠔油10 克
-
水15 克
-
鹽½ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
770.6 mg
Protein
44.1 g
Kalorie
2200 kJ /
326.4 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
24.7 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan