雙筍炒豆皮
TM6 TM5

雙筍炒豆皮

4.5 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 5 克 油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 50 克 新鮮香菇 ,切條(約1公分)
  • 150 克 玉米筍 ,切段(約2公分)
  • 150 克 蘆筍 ,切段(約2公分)
  • 50 克 炸豆皮 ,以清水泡軟後切條(約1.5公分)
  • 10 克 素蠔油
  • 15 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 香油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
2200 kJ / 326.4 kcal
Protein
44.1 g
Sacharidy
56.6 g
Tuk
17 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
24.7 g
Sodík
770.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty