雙筍炒豆皮

雙筍炒豆皮

4.5 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約1公分)
    50 克
  • 玉米筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 蘆筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)
    50 克
  • 素蠔油
    10 克
  • 15 克
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 770.6 mg
Protein 44.1 g
Kalorie 2200 kJ / 326.4 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 24.7 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 56.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...