Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mejillones y salsa
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de sidra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de caldo de pollo
- 24 mejillones
Patatas rebozadas
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de patatas (peladas y en rodajas de 5 mm)
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 14.38 g
- Sacharidy
- 45.49 g
- Tuk
- 18.87 g
- Vláknina
- 4.27 g
Alternativní recepty
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20min
Arroz al azafrán con mejillones
1 Std.
Arroz a la zamorana
45 Min
Arroz con marisco y cerveza
1 Std.
Tortilla guisada en salsa española
1 Std. 10 Min
Sopa de chirlas
1 Std. 45 Min
Pote asturiano
26 Std. 30 Min
Patatas con almejas
40 Min
Paté de chorizo
1h 20min
Arroz caldoso con mejillones
50 Min
Callos con garbanzos
45 Min
Patatas a la riojana
40 Min