Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mejillones y salsa
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de sidra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de caldo de pollo
- 24 mejillones
Patatas rebozadas
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de patatas (peladas y en rodajas de 5 mm)
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 14.38 g
- Sacharidy
- 45.49 g
- Tuk
- 18.87 g
- Vláknina
- 4.27 g
Alternativní recepty
Hornazo de Salamanca
50min
Patatas a la riojana
40 min
Torrijas a la plancha (sin azúcar)
2h 20min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2h
Patatas con almejas
40 min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Tortilla guisada en salsa española
1h 10min
Patatas revolconas
40 min
Fabes con almejas
30 min
Crema de andaricas
50min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min