Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de cordero en trozos, sin nervios
- 100 g de vino blanco
- 500 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 450 g de agua
- 30 g de pasas sin semillas
- 8 higos secos
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 36.29 g
- Sacharidy
- 21.97 g
- Tuk
- 36.69 g
- Vláknina
- 2.22 g
Alternativní recepty
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1 godz.
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Magrets de pato con peras
1 godz.
Cordero con manzanas
1h 45min
Conejo a la sidra
1 godz.
Conejo con romesco y piñones
55min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1h 40min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min