Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de cordero en trozos, sin nervios
- 100 g de vino blanco
- 500 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 450 g de agua
- 30 g de pasas sin semillas
- 8 higos secos
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 36.29 g
- Sacharidy
- 21.97 g
- Tuk
- 36.69 g
- Vláknina
- 2.22 g
Alternativní recepty
Lubina en papillote con crema de grelos
45 Min
Conejo a la cazadora
50min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3j
Cordero con manzanas
1h 45min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 Min
Magret de pato con salsa de granada
45 Min
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Pollo a la cazadora
40 Min
Picantones con salsa de uvas
40 Min
Codornices al limón
45 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.