Zařízení & příslušenství
涼拌茄子
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
薑 切塊10 克
-
烏醋 ( 1 大匙)15 克
-
醬油膏25 克
-
醬油 ( 1 大匙)15 克
-
糖¼ 茶匙
-
韓國辣椒粉 (volitelně)¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
水400 克
-
茄子2 根
-
油
-
冰水
-
香菜 切碎10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
627.5 mg
Protein
1.4 g
Kalorie
106.9 kJ /
25.6 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
4.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶端午
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan