
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Wasser
- 150 g Milch
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier (Größe M)
- 3 TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Champignons, frisch
- 45 g Olivenöl
- 600 g Rinderfilet (Rindslungenbraten) in Streifen (1 cm x 4 cm x 1 cm)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 75 g Zwiebeln geschält, halbiert
- ½ TL bunte Pfefferkörner
- 250 g Sauerrahm
- 30 g Apfelessig
- 2 - 3 TL grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
- Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 619 kcal / 2591 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 1529 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1hod. 20min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1hod. 10min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1hod. 40min
Reisfleisch One-Pot
45min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4hod.
Steaks mit Kräuterbutter, Rosmarinkartoffeln und Brokkoli
45min
Neapolitanische Calzone
1hod. 30min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1hod. 10min
Jägersauce mit Knödel
50min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min