Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle

Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle

3.6 69 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
5 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    60 g
  • Milch
    150 g
  • Weizenmehl, glatt
    300 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    3 TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Champignons, frisch
    300 g
  • Olivenöl
    45 g
  • Rinderfilet (Rindslungenbraten) in Streifen (1 cm x 4 cm x 1 cm)
    600 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Zwiebeln geschält, halbiert
    75 g
  • bunte Pfefferkörner
    ½ TL
  • Sauerrahm
    250 g
  • Apfelessig
    30 g
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
    2 - 3 TL
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1529 mg
Protein 38 g
Kalorie 2591 kJ / 619 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...