
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di costine di maiale lunghe 5 cm
- 2 pomodori a cubetti, senza semi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle
- 200 g di salsicce di maiale a tocchetti (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 395 kcal / 1651 kJ
- Protein
- 24.7 g
- Tuk
- 29.9 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4hod. 30min
Polenta e bruscitti
2hod. 20min
Salamelle con le verze
1hod. 5min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Trippa in umido
1hod. 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Costine di maiale alle verze
1hod. 20min
Risotto alla monzese
35min
Polenta taragna
1hod. 15min
Costine in umido
1hod. 20min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Pizzoccheri
50min