Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (1.5 cm)
- 300 g di carote, pelate e a tocchetti (1.5 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di carne di manzo senza nervi a cubetti (2.5 cm)
- 100 g di vino rosso
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3267.7 kJ / 781 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50min
Blanquette di vitello
1h 30min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1h
Polpette danesi
50min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 Std. 5 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Cous cous marocchino
50min