Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 500 g d'eau
- 1000 g de pommes de terre, en morceaux (3-4 cm)
- 300 g de chou vert, en morceaux (2-3 cm)
- 600 g de dos de cabillaud
- 180 g de filets de haddock, sans peau et sans arêtes, coupé en morceaux
- 250 g de lait
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
Brandade de pomme de terre au cabillaud (3 petits pots 6-12 mois)
- 75 g de lait
- 10 g de crème liquide 30-40% m.g.
Brandade de pomme de terre au cabillaud (3 portions 1-3 ans)
- 50 g de lait
- 5 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1776.8 kJ / 421 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 958.3 mg
Alternativní recepty
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Gratin d'endives à l'italienne
1 godz. 45 min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Paupiettes de chou au poulet
2 Std. 10 Min
Farci charentais
2h
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Gratin dauphinois à la crème de céleri-rave et pavé de saumon
1 Std. 15 Min
Garbure du Béarn
1h 10min
Courgettes farcies au canard
1h 5min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min