Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di porri a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida (crème fraîche)
- crostini di pane q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 720.8 kJ / 172.2 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1896 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Zuppa di baita
45min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di pomodoro
30min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Crema di pomodoro
25 Min
Vellutata di mais
20 Min
Zuppa Thenthuk
1 Std.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45min