Vellutata di porri e patate

Vellutata di porri e patate

4.2 72 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 450 g di porri a pezzi
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di burro a pezzi
  • 450 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 800 g di brodo vegetale
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di panna acida (crème fraîche)
  • crostini di pane

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1896 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 720.8 kJ / 172.2 kcal
Tuk 5.7 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 27.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...