Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di finocchio a pezzi
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 cucchiaino colmo di sale - 1 bustina di zafferano in polvere
- 4 fette di pane casereccio
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di asparagi
45min