Vellutata di finocchi e zafferano

Vellutata di finocchi e zafferano

4.7 359 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di cipolla bianca in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di finocchio a pezzi
  • 150 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino colmo di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 4 fette di pane casereccio
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6.3 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 5.3 g
Sacharidy 35.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...