Vellutata di finocchi e zafferano

Vellutata di finocchi e zafferano

4.7 334 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla bianca in quarti
    80 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di finocchio a pezzi
    600 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
    150 g
  • di acqua
    500 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino colmo
    1 cucchiaino colmo di sale
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di pane casereccio
    4 fette
  • pepe nero macinato a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 251 kcal / 1050 kJ
Protein 6.3 g
Tuk 10.4 g
Sacharidy 35.2 g
Vláknina 5.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...