Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g Gouda (mittelalt)
nebo 80 g Edamer, o.ä., in Stücken - 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 800 g Kartoffeln, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 4 Chicorée (insgesamt 500 g)
- Kräutersalz
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Scheiben gekochter Schinken, ohne Fettrand, sehr dünn geschnitten
- 30 g Mehl
- 70 g fettreduzierte Sahnealternative, 19% Fett, z.B. Rama Cremefine
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen frische Chili
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 429 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Fenchelgemüse
30 min
Blumenkohlgratin
55 min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1 godz. 30 min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 godz. 10 min
Porree-Schinken-Auflauf
1 godz. 20 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 godz. 10 min