Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g Gouda (mittelalt)
nebo 80 g Edamer, o.ä., in Stücken - 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 800 g Kartoffeln, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 4 Chicorée (insgesamt 500 g)
- Kräutersalz
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Scheiben gekochter Schinken, ohne Fettrand, sehr dünn geschnitten
- 30 g Mehl
- 70 g fettreduzierte Sahnealternative, 19% Fett, z.B. Rama Cremefine
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen frische Chili
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 429 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Blumenkohlgratin
55 Min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Porree-Schinken-Auflauf
1 Std. 20 Min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1hod. 30min
Porreetorte
1 Std. 20 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Porree-Kartoffel-Auflauf
1hod. 30min