Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 - 280 g di polpa di avocado maturo a pezzi (3 cm)
- 800 g di pomodori pelati
- 500 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 - 1 ½ cucchiaio di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di maggiorana secca
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 5137 kJ / 1227 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 103 g
- Vláknina
- 28.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Zuppa di pomodoro e mango
40min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Vellutata di pollo e anacardi
30min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min