Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 250 g di farina tipo 00
- 120 g di margarina fredda
- 60 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Ripieno di spinaci e pomodori
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina di soia (vedere consigli)
- 60 g di acqua
- 400 g di tofu delicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di lievito alimentare
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 200 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati, strizzati e sminuzzati
- 2 cucchiai di pangrattato vegan
- 150 g di pomodorini a metà (10-12)
- 30 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Pasta al forno vegana
1h
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15 min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min