Zařízení & příslušenství
Jehněčí klobása
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
300 gramů jehněčího mletého masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 vrchovatá čajová lžička soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 snítka čerstvý rozmarýn jen jehličky
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1hod. 10min.
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min.
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min.
Plněné krokety
2hod. 30min.
Fazolové placičky
10hod. 30min.
Čočkoví ptáčci na špagetovém lůžku
1hod. 5min.
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4hod. 40min.
Citrónová zmrzlina
10hod. 20min.
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min.
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6hod.