Zařízení & příslušenství
Jehněčí klobása
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
300 gramů jehněčího mletého masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 vrchovatá čajová lžička soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 snítka čerstvý rozmarýn jen jehličky
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza Quattro formaggi
1hod. 40min.
Baleárská omáčka
15min.
Hrášek do polévky
1hod.
Zeleninovo ovocný salát
10min.
Angreštový vrstvený dezert
25min.
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3hod. 30min.
Beránek z kynutého těsta
1hod. 30min.
Šunková rolka
20min.
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3hod. 25min.
Nugátovo-čokoládová pěna s malinami
1hod. 20min.
Cookies dort s krémem z arašídového másla
1hod. 15min.
Karpatka
4hod. 30min.