Zařízení & příslušenství
Jehněčí klobása
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
300 gramů jehněčího mletého masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 vrchovatá čajová lžička soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 snítka čerstvý rozmarýn jen jehličky
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Baleárská omáčka
15min.
Pomerančová bezlepková bábovka
1hod. 45min.
Citrónový sorbet
8hod. 30min.
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Žádné hodnocení
Citrónová zmrzlina
10hod. 20min.
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Žádné hodnocení
Bezinkovo-meduňkový punč
21min.
Krvavá Mary
5min.
Milkshake se slaným karamelem a popcornem
20min.
Kaštanový koláč
50min.
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2hod.
Banana split milkshake
30min.