Jehněčí klobása
TM5 TM6

Jehněčí klobása

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 300 gramů jehněčího mletého masa
  • 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
  • 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
  • 130 gramů ledových kostek
  • ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 1 vrchovatá čajová lžička soli
  • 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
  • ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
  • 1 snítka čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 500 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
1611 kJ / 385 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
0 g
Tuk
39 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty