Zařízení & příslušenství
Velikonoční syrek
Příprava 20min.
Celkový 10hod. 20min.
12 plátků
Suroviny
-
1000 gramů polotučného mléka
-
10 vajec lehce prošlehaných
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky směsi koření např. Podravka
-
¼ čajové lžičky mletého kmínu
-
3 snítky hladkolisté petržele jen lístky, nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
527.3 mg
Protein
9 g
Kalorie
473 kJ /
113 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční recepty prémiové
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
1hod.
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30min.
Chlebové tyčinky opečené na klacku na ohni
Žádné hodnocení
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min.
Sušenky Garibaldi
40min.
Makové houstičky s chorizem
2hod. 30min.
Valašská kyselica
45min.
Kroupová polévka se sušenou hovězí šunkou
55min.
Cukroví s rybízovým puntíkem
1hod. 40min.
Karpatka
4hod. 30min.