Zařízení & příslušenství
Kapustnica
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
15 gramů sušených hub
-
horká voda na namočení hub
-
1 ½ litru vody
-
200 gramů vepřového masa, bez kosti v celku
-
1 čajová lžička soli
-
90 gramů cibule napůl
-
280 gramů brambor varného typu B, na kostky
-
200 gramů uzeného masa v celku
-
300 gramů kysaného zelí překrájeného na kousky
-
25 gramů vepřového sádla
-
120 gramů klobásy na kolečka
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
1 čajová lžička sušené majoránky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1376 mg
Protein
24.3 g
Kalorie
2074.2 kJ /
495.8 kcal
Tuk
35.2 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
12.7 g
Sacharidy
21.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pikantní guláš na černém pivu
Žádné hodnocení
Tandoori marináda
10min.
Novoroční bigos
55min.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.
Valašská kyselica
45min.
Jelení se šípkovou omáčkou
1hod. 20min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min.
Zelňačka
25min.
Minestrone s pancettou
25min.