
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů sušených hub
- horká voda na namočení hub
- 1 ½ litru vody
- 200 gramů vepřového masa, bez kosti v celku
- 1 čajová lžička soli
- 90 gramů cibule napůl
- 280 gramů brambor varného typu B, na kostky
- 200 gramů uzeného masa v celku
- 300 gramů kysaného zelí překrájeného na kousky
- 25 gramů vepřového sádla
- 120 gramů klobásy na kolečka
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 495.8 kcal / 2074.2 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Tuk
- 35.2 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Sodík
- 1376 mg
Alternativní recepty
Novoroční bigos
55min
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50min
Velikonoční syrek
10hod. 20min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Dršťková polévka
1hod.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min