Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pražených arašídů, solených
- 1 stroužek česneku
- 1 cibule, napůl
- 200 gramů brambor, moučných, na kousky
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů oleje
- 70 gramů rajčat, na kousky (cca 1 cm)
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 800 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- ¼ - ½ čajové lžičky kajenského pepře, mletého, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1195 kJ / 285 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 Min
Špenátová polévka se smetanou
40 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Kukuřičná krémová polévka
25min
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40 Min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Krém Saint-Germain
50 Min
Turecká nevěstina polévka
50 Min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1 Std.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min