Zařízení & příslušenství
Pečené fazole
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
800 gramů bílé fazole, velké, sterilované (váha po scezení)
-
kokosový olej, na vymazánířepkový olej
-
100 gramů cibule napůl
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
½ svazku čerstvé petržele jen lístky
-
2 stonky řapíkatého celeru s listy, na kousky
-
3 stroužky česneku
-
650 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
1 čajová lžička sušeného tymiánu
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
3 polévkové lžíce strouhanky
-
bageta pro podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
299 mg
Protein
15 g
Kalorie
1003 kJ /
240 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
13 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rockstar Betty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1hod.
Rizoto s kari a mrkví
30min.
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1hod.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Čočková sekaná
6hod. 20min.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.
Indický čočkový dahl
30min.