Pečené fazole

Pečené fazole

3.9 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí

Suroviny

  • 800 gramů bílé fazole, velké, sterilované (váha po scezení)
  • řepkový olej
    kokosový olej, na vymazání
  • 100 gramů cibule napůl
  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • ½ svazku čerstvé petržele jen lístky
  • 2 stonky řapíkatého celeru s listy, na kousky
  • 3 stroužky česneku
  • 650 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 1 čajová lžička sušeného tymiánu
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 3 polévkové lžíce strouhanky
  • bageta pro podávání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 299 mg
Protein 15 g
Kalorie 1003 kJ / 240 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...