Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g chalota
- 1 malagueta
- 50 g azeite
- 30 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
- 3 c. chá de sal
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 20 g sementes de sésamo pretas
- 10 g sementes de papoila
- 3 dentes de alho
- 50 g coentros
- 50 g manteiga amolecida
- 50 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1000 g lombinho de porco cortado em medalhões (5 cm aprox.)
- 800 g água
- 300 g favas frescas pequenas
- 350 g feijão-verde redondo
- 350 g espargos cortados em lâminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1992 kJ / 477 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 dk
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 dk
Medalhões de porco com manga
40 dk
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9 Std.
Truta em sous-vide com puré de feijão e legumes crocantes
Žádné hodnocení
Lombinhos de porco com coentros e limão e cuscuz com bacon
45 dk
Rolos de porco com espinafres
55 dk
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 dk
Lombinho de porco com maçã e cuscuz
1sa
Frango assado com laranja e arroz árabe
1sa
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 Std. 5 Min
Frango no forno com massinha
2h