Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di spalla di agnello, senza ossa
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a dadini (4 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 Std. 55 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25 min
Crema di verdure, pollo con salsa supreme e carote novelle (per 2 persone)
55 min
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1h 30min
Stelle di mare
30 min
Alici marinate sottovuoto
2h 30 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30 min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min